AZ

Şorbaya əvvəlcə nə əlavə etmək lazımdır: Kartof, yoxsa yerkökü?

Hər hansı şorba hazırlayarkən, tərkibinə əlavə edilən qidalara diqqət yetirmək lazımdır.

Milli.Az lent.az-a istinadən xəbər verir ki, mütəxəssislərin fikrincə, şorba hazırlayarkən müəyyən qaydaya əməl etmək lazımdır.

Yəni məhsullar sırayla, bişirilmə vaxtına görə şorbaya əlavə edilməlidir.

Çünki bəzi tərəvəzlərin bişirmə müddəti təxminən eynidir (12-15 dəqiqə), eyni zamanda əlavə edilə bilər.

Çuğundur təxminən bir saat, ağ kələm - təxminən 40 dəqiqə, gül kələmi və brokoli - 20 dəqiqə bişirilir.

Turşəng və ispanaq isə 10 dəqiqəyə bişir.

Milli.Az
​Xəbərlərimizi WhatsApp kanalımızdan da oxuyun

Seçilən
154
9
Mənbələr
Şərh ()
Bağla