AZ

Sosiskaları necə bişirmək lazımdır? – “Plyonkalı”, yoxsa ...

Sosiskaları bişirərkən təmizləmək lazımdırmı, onları qazanda, mikrodalğalı sobada və yavaş sobada necə bişirmək olar.

Ucnoqta.az xəbər verir ki, bişirməzdən əvvəl kolbasadakı süni plyonkanın çıxarılıb-çıxarılmaması mübahisəli məsələdir. Bəziləri plyonkanın qızdırıldığı zaman zərərli maddələr buraxa biləcəyinə inanırlar. Digərləri, qabıqdakı kolbasaların daha şirəli olacağına əmindirlər, çünki şirəni suya buraxmayacaqlar.

Bununla belə, kolbasaları bişirməzdən əvvəl təmizləmək çox daha rahatdır. İsti məhsulları təmizləyərkən, ət qabığı ilə birlikdə çıxa bilər. Sonra kolbasa qeyri-bərabər çıxacaq.
Amma təbii qabıqlı məhsulların mütləq əvvəlcədən təmizlənməsinə ehtiyac yoxdur. Bişirdikdən sonra onu çıxarmaq lazım deyil, çünki yeməli olur. Filmin partlamaması üçün onu bir neçə yerdən diş çubuğu ilə deşin.

Kolbasa hazır məhsuldur, onu sadəcə qızdırmaq lazımdır. Yalnız bir neçə dəqiqə çəkir.
Kolbasa qabları nədən hazırlanır? Ən çox yayılmış təbii variantlar donuz əti, mal əti və quzu bağırsaqlarıdır.

Bütün xəbərləri reklamsız oxumaq üçün

Günlük ölkədə baş verən xəbərləri bizdən izlə.

Seçilən
353
ucnoqta.az

1Mənbələr