AZ

Hər səhər qoz yarpaqlarını qaynadıb için - İnanılmaz faydaları

Təbiətin hədiyyəsi olan qoz ağacının faydaları saysız-hesabsızdır.

Bakupost.az xəbər verir ki, yarpaqları qozun özü qədər faydalıdır.

Qoz yarpaqları qədim zamanlardan sağlamlıq problemlərinin müalicəsi üçün təbii həll yolu kimi istifadə edilir.

Min illərdir istifadə edilən qoz yarpaqlarının müalicəvi gücü bu gün də kəşf olunmağa davam edir.

Hər səhər qaynadıb içsəniz...

Antioksidant xüsusiyyəti ilə bədəni zərərli təsirlərdən qoruyur, bədəndəki iltihabı da azaldır.

Həzm sisteminə müsbət təsirləri olan bu çay həzm problemlərinə qarşı da kömək edə bilər.

Bundan əlavə, qan şəkərini balanslaşdıran xüsusiyyəti ilə diabet xəstələri üçün faydalıdır.

Necə hazırlanır?

Qoz yarpağını bir stəkan su ilə qaynadıb 5 dəqiqə dəmləyib süzüb ləzzət almaq olar.


Aygün
BakuPost

Seçilən
45
Mənbələr
Şərh ()
Bağla