AZ

Kartofun əzilməməsi üçün BUNU EDİN

Bir çox insanlar əzilməyən və mükəmməl qızardılmış kartof hazırlamaqda çətinlik çəkirlər. Bəzən kartoflar qızardılarkən ya yapışır, ya da əzilir. Bəs, bunun olmaması üçün nə etmək lazımdır? 

Milli.Az lent.az-a istinadən xəbər verir ki, qızartmadan əvvəl soyulmuş və doğranmış kartoflar soyuq su ilə bir qaba qoyulmalıdır.

Kartof parçaları 30 dəqiqə suda saxlanılmalıdır. Proseduru tamamladıqdan sonra, artıq nəmi çıxarmaq üçün onları salfetin üzərinə qoyun. Bu, kartofu qızartmaq üçün hazırlanmasını tamamlayacaq.

Sonda onları yağla dolu tam isinmiş tavaya tökün. Nəticədə xırtıldayan qabığı və yumşaq içərisi olan kartof qızartması əldə edəcəksiniz. 

Milli.Az
​Xəbərlərimizi WhatsApp kanalımızdan da oxuyun

Bütün xəbərləri reklamsız oxumaq üçün

Günlük ölkədə baş verən xəbərləri bizdən izlə.

Seçilən
69
milli.az

1Mənbələr